Να στείλετε μήνυμα
aboutus

Baylabs Tech Co.,Ltd

Baylabs Tech Co.,Ltd
1
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Μάρκες: Εργαστήρια Baylab
Αριθμός Υπαλλήλων: 100~150
Ετήσιες πωλήσεις: 10,000,000-30,000,000
Ιδρύθηκε Έτος: 2021
Εξαγωγή pc: 90% - 100%
FACTORY DIRECT: Order directly from manufacturer to get the best price
PROFESSIONAL: With a strong product research and development capability and 10 years experience in horticultural lighting industry
HIGH QUALITY: We've established stringent quality control standards to ensure the manufacturer consistently delivers the highest-quality products.
CUSTOMIZATION: we offer the leading customization service in a manner of developing products with customer together
Περίπου εμείς
Εισαγωγή

Τα Baylabs επικεντρώνονται στη βιομηχανία φωτισμού κηπουρικής
Ομάδα Baylabs με πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας στον τομέα του κηπουρικού φωτισμού που επικεντρώνεται στην προσφορά λύσεων για την καλλιέργεια φυτών, το εμπορικό θερμοκήπιο, την κάθετη γεωργία και την καλλιέργεια τροφίμων

Κίνα Baylabs Tech Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

 

150+ εργαζόμενοι, συμπεριλαμβανομένων 20+ μηχανικών R & D

Η εταιρεία πάντα επιμένει στο πρωτότυπο σχεδιασμό. Έχουμε τη δική μας ομάδα σχεδιασμού με καινοτόμες έννοιες για να κάνουμε τα φώτα ανάπτυξης μας πάντα μοναδικά στην αγορά.Η τεχνική καινοτομία ήταν πάντα το βασικό στοιχείο της αξίας μας.Τώρα έχουμε συνολικά 150+ άτομα σε αυτή την οικογένεια Baylabs, με 20+ R & D μηχανικούς που συνδυάζουν την επιστήμη των φυτών, την ανάπτυξη υλικού, την ολοκλήρωση συστημάτων, την ανάπτυξη λογισμικού ελέγχου, κλπ.

Κίνα Baylabs Tech Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 1

 

 

 

8000 τετραγωνικά μέτρα εργοστάσιο και 4 γραμμές παραγωγής και συναρμολόγησης

Με 8000 τετραγωνικά μέτρα, ηγετικό εργοστάσιο της βιομηχανίας και 4 γραμμές παραγωγής και συναρμολόγησης, η μηνιαία παραγωγή των λαμπτήρων ανάπτυξης LED είναι μέχρι 8000-10000 μονάδες όλων των μοντέλων μαζί.

Κίνα Baylabs Tech Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 2

 

 

OEM ODM 10 χρόνια εμπειρία

Με ισχυρή ικανότητα έρευνας και ανάπτυξης προϊόντων και 10 χρόνια εμπειρίας στη βιομηχανία κηπουρικού φωτισμού,Καταλαβαίνουμε ότι η επιστήμη των φυτών είναι πολύ πιο περίπλοκη από το συμβατικό οικιακό ή εμπορικό φωτισμό.Επομένως, προσφέρουμε επίσης υπηρεσίες OEM και ODM για πελάτες που χρειάζονται συγκεκριμένα προϊόντα για την έρευνα ή τις εμπορικές τους εφαρμογές.Από τη δομή υλικού προϊόντος έως τη διαμόρφωση φάσματος, και σύστημα ελέγχου, προσφέρουμε την κορυφαία υπηρεσία προσαρμογής με τρόπο ανάπτυξης προϊόντων με τον πελάτη μαζί.

Κίνα Baylabs Tech Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 3

 

 

Η ανοιχτή ομάδα το κάνει δυνατό.
Μας αρέσει να συζητάμε με τους καλλιεργητές για τα πάντα σχετικά με την ανάπτυξη, επίσης θα θέλαμε να μοιραστούμε τις σκέψεις μας για τα φώτα και είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να βοηθήσουμε τους καλλιεργητές να καλλιεργήσουν καλύτερες αποδόσεις.Καταλαβαίνουμε τι πραγματικά χρειάζονται οι καλλιεργητές για το φωτισμό.

Κίνα Baylabs Tech Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 4

 

Ιστορία

Κίνα Baylabs Tech Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

Υπηρεσία

Γιατί τα Baylabs

  1. Γνώσεις και εμπειρίαγια την ανάπτυξη της κηπουρικής με βάση την εμπεριστατωμένη έρευνα και τη συνεχή μάθηση
  2. Συνολική λύση κλειδί σε ετοιμότητααπό την ιδέα έως το τελικό προϊόν, καθώς και σχέδια διάταξης για κάθε στάδιο
  3. Ομάδες στην Κίνα, τις ΗΠΑ και την ΕυρώπηΜε τα μεγάλα ταλέντα και τις αξιόπιστες εγκαταστάσεις έτοιμες για κάθε άμεση ή εξατομικευμένη ζήτηση
  4. Οργανωτής κατασκευήςγια τα γενικά εγκεκριμένα προϊόντα·
  5. ΟΔΜγια προϊόντα προσαρμοσμένα ή ειδικά προσανατολισμένα στην αγορά
  6. ΗΠΑ και ΕυρώπηΕpiιpiλέον, η εpiίδοσή μας είναι να piροσφέρουμε εpiι-piιστευτική, συνεπή και έγκαιρη συριακή και ταχεία piαροχή δειγμάτων.

Η ομάδα μας

Το εργοστάσιο που βρίσκεται στην Κίνα με περισσότερα από 8.000 τετραγωνικά μέτρα, 20+ R & D engeners και 150+ εργαλεία προσωπικό.

 

Στοιχεία επικοινωνίας